fredag den 19. oktober 2012

Kartoffelferie......kartoffelpizza

25 g gær
1½ dl lunken vand
1 tsk salt
½ tsk sukker
2 spsk olie
100 g rugmel
125 g hvedemel

Dejen laves, og hæver ca 45 min.

1 stort rødløg skæres i meget tynde skiver
1 fed hvidløg
tørret rosmarin
3 spsk olie
4 kartofler skåret i meget tynde skiver
2 friske mozarella af 125 gram
salt

Ovnen tændes på 200 grader. Pladerne forbliver i ovnen, så de er varme. Dejen udrulles til to tynde bunde. Presset hvidløg kommes i olien, og bundene pensles. Rødløg, mozarella, kartofler og rosmarin kommes på. Til slut drysses med lidt salt og lidt olie. Kommes på de varme plader og bages ved ca 20 min, til gyldne og sprød bund.

1 kommentar:

  1. Det ser sørme lækkert ud. Jeg skal lige love for at I får lavet god mad:)

    SvarSlet