fredag den 12. oktober 2012

En vinderkage

Idag var der 40 års jubilæum på Gustavs skole, og det eneste skolen ønskede sig som gave var en masse kager til at holde fest med...et kæmpe kagebord. Man kunne deltage i kagekonkurrencen, men også bare aflevere en kage. Gustav skulle selvfølgelig have en kage med, når storebror så tit har hygge med til sin klasse.
Tænke, tænke...kager som gave...så var det præcis det de skulle få.
Der blev afleveret 59 kager...hvor mange af dem der deltog i konkurrencen ved jeg ikke.
Men Gustavs kage vandt :-). Der blev lagt vægt på udseende, da man ikke ville til at prøvesmage den alle. Ærligt så var det ikke den flotteste af kagerne. Der var nogle modeller af skolen, som virkelig var deltaljerede og superflotte. Så regnede mede at en af de kager ville vinde. Men der blev lagt fokus på fødselsdagstemaet...og derfor vandt vores kage. Tre store gaver af chokoladekage (med chokoladestykker), en masse mørdejssmåkager med sløjfer, og lidt firkantede skumfiduser med glasur, så de også lignede små gaver.


Og en meget glad 6 årig, der stolt viste sin kage frem gange mange, og blev interviewet af TV2 østjylland, og så sig selv i lokalnyhederne her til aften...og en lettet mor, der ikke blev fanget af kameraet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar