Så struktur og fornuftige indkøb?
Så forsøger mig lige igen med en madplan...også måske med lidt sundere hensigter her efter al feriehyggen.
Mandag: kyllinge-restedeller med ovnkartofler
Tirsdag: pizza vegetar og almindelig
Onsdag: spaghetti og kødsauce
Torsdag: rugbrød og rester fra de forrige dage(karate dag for yngstemanden kl 18.30...så nem mad)
Fredag: wraps med salat og wokrest fra fryseren
Lørdag: inviteret til bryllupsfest
Søndag: frikadellesandwich
Mandagens restedeller var kyllingefilet af mager kyllingefars (400 g) iblandet en rest kogte ris...ca 200 g og en rest frosne majskerner ca 150 g. Så ca 1/2 dl mel, et æg, lidt mælk og krydderier efter ønske. Havde ovnen igang til pølsehorn til fryserens madpakkeleverencer, så de blev stegt/ bagt i ovnen ca 20 min ved 180 grader. Også kogte kartofler med rystet en tur med krydderier og fik en tur med i ovnen.
Nemt, mindre madspild og børnevenlige. Ældstesønnen, som er handicappet og mest interesseret i dellerne fik ris og grøntsager med alligevel :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar