søndag den 8. juli 2012

Koldskålsboller

Igår morges bagte jeg boller. Og da der var lidt af kærstens hjemmelavede koldskål, der havde sidste dag blev de lavet på basis heraf...tykmælk og æg...ja, ja.

300 g koldskål




2 dl lunken vand
50 g gær
200 g havregryn
100 g grahamsmel
200 g hvedemel
1 tsk salt

Gær udrøres i lunken vand. Blandes med koldskål og salt. Havregryn og mel iblandes til tyk grød-konsistens. Hæver med låg på køkkenbordet ca 1 time. Sættes med skeer på en bageplade. Efterhæver, mens ovnen varmes. Bages ved 225 grader i ca 25 min, til fint gyldne.


Nogle af dem blev desuden brugt til aften til frikadellesandwich. Frikadeller med majskerner. Mums.

2 kommentarer:

  1. Uh, det ser lækkert ud, gør det:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have. Der er gået lidt sport i undgå-madspild-tanken for tiden.

      Slet