Havde en rest kartoffelmos, som blev brugt i en bolledej med skønt resultat
2 dl vand
1 dl fromage Faris
50 g gær
Evt salt... Hvilket jeg udelod grundet krydret kartoffelmos
2 dl rugflager
5 1/2-6 dl hvedemel
Gær udføres i lunet væske. Fromage Faris og kartoffelmos tilsættes og røres godt sammen. Rugflager og mel tilsættes og æltes grundigt til en let klistret dej. Hæver til dobbelt størrelse. Jeg brugte dejen til pølsehorn og en slags minifoccacia.
Lavede 10 små pølsehorn og 4 foccacia. Formes og efterhæver ca 20 min. Smurte to foccaciabrød med pesto fra køleskabet gemmer, og to med olie og dryssede med havsalt og hjemmetørret rosmarin.
Bages ved 200 grader til gyldne.... Tror ca 15 Min. Kigger mere på brødet end på klokken:-).
De var sprøde, svampene, lette og velsmagende.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar