Igår morges bagte jeg boller. Og da der var lidt af kærstens hjemmelavede koldskål, der havde sidste dag blev de lavet på basis heraf...tykmælk og æg...ja, ja.
300 g koldskål
2 dl lunken vand
50 g gær
200 g havregryn
100 g grahamsmel
200 g hvedemel
1 tsk salt
Gær udrøres i lunken vand. Blandes med koldskål og salt. Havregryn og mel iblandes til tyk grød-konsistens. Hæver med låg på køkkenbordet ca 1 time. Sættes med skeer på en bageplade. Efterhæver, mens ovnen varmes. Bages ved 225 grader i ca 25 min, til fint gyldne.
Nogle af dem blev desuden brugt til aften til frikadellesandwich. Frikadeller med majskerner. Mums.
Uh, det ser lækkert ud, gør det:)
SvarSletTak skal du have. Der er gået lidt sport i undgå-madspild-tanken for tiden.
Slet