Gusse har noget tid talt om karamelpopcorn, så idag blev der forsøgt med 2 variationer af popcornsbrud. Med chokolade og med karamel
50 g popcorn- poppes
60 g sukker
30 g smør
60 g sirup
Sukker, smør og sirup smeltes og koger ved lav varme ca 5 min. Fordeles derefter over afkølede popcorn. Kommes i et lag ud på bagepapir. Og når det er størknet , brækkes de i små stykker/brud.
200g chokolade smeltes
30 g pistacienødder hakkes- kan evt bruges flere
50 g popcorn - poppes og afkøles
kan evt tilsættes hakkede tranebær, rosiner, krydderier mm.
Popcorn og pistacienødder blandes med smeltet chokolade. Kommes på bagepapir i et lag, og afkøles i fryser. Skæres til brud.
Der var rigeligt - så en lille portion blev givet videre til de nye nabobørn.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar