torsdag den 5. februar 2015

Tre i en

Tre i en....kylling.
To x aftensmad og en frokost.
Helstegt kylling ned kartofler og en skøn salat vi forleden fik hos sviger familien. Spidskål med sorte druer, æblebåde og appelsinsaft. Kyllingen krydret med vores egen krydderolie med olie og timian fra haven, som hænger på tørresnor i bryggerset. 
Rester af salaten med kold kylling....og lidt ekstra druer til frokost.
Lynaftensmad inden yngstesønnens skolefest. Kyllingerester varmet på pande med honning og sesamfrø. Kogte nudler med og serveret på en bund af salat. Sund og billig fastfood. Og yngstesønnen  spiste med velbehag. 
Og så blev der en del kartofler til overs som blev brugt i dejen til en anden aftens burgerboller. 




2 kommentarer:

  1. Jeg har lavet noget lignende i denne uge med tre kyllinglår, som blev til rigtigt mange måltider. Super at udnytte sine rester.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er skønt. Hurtigt , sund og billigt mad. Godt for samvittigheden på flere måder.

      Slet